Bloggers, dit gaat klinken als een droom die uitkomt. Ik weet zeker dat je erover hebt nagedacht hoe geweldig het zou zijn als je je blogposts automatisch zou kunnen omzetten in posts op sociale media. Zou dat niet geweldig zijn? Welnu, er is een oplossing voor dit probleem. Mee: Blog to social. Dit stukje software bespaart u VEEL tijd en maakt het voor je om jouw posts op sociale media te automatiseren met behulp van een netwerk van de meest populaire sociale mediakanalen.

Bloggers kunnen moeite hebben om genoeg tijd te vinden om hun blogs te posten, laat staan ​​te optimaliseren en ze vervolgens handmatig te delen op sociale media. We hebben een tool ontwikkeld die je blog berichten automatisch omzet in posts op sociale media, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat je het leukst vindt: schrijven!

Als je een blogger/influencer bent en je artikelen graag deelt op social media, dan moet je zeker eens kijken bij 'Blog to social'! Deze service zet uw blogposts automatisch om in posts op sociale media.

blog to social steps

Wat is blog naar sociaal?

Elke keer dat je een nieuw blogbericht plaatst, worden al jouw socialemediakanalen automatisch bijgewerkt. Het is een probleemloze manier om jouw nieuwe inhoud te delen via uw sociale netwerk.

Het is een beetje gemoedsrust. Blog naar sociale updates al uw sociale mediakanalen wanneer u een nieuwe blogpost publiceert. Op die manier kun je je concentreren op het maken van geweldige inhoud en hen zorgen laten maken over de rest.

Eén keer schrijven, overal publiceren. Dat is het doel van elke social media-campagne: breng je content op zoveel mogelijk plaatsen naar buiten. Maak jouw sociaal beheer minder een klus met de hulp van Blog to social.