8 New age business ideeën

Je hoeft niet met je hoofd tegen een muur te slaan in de hoop dat er een goed idee uitkomt. Er zijn veel ideeën voor mensen van alle niveaus van ervaring en interesse die een bewezen staat van dienst hebben.

8 New age business ideeën

Je hoeft niet met je hoofd tegen een muur te slaan in de hoop dat er een goed idee uitkomt. Er zijn veel ideeën voor mensen van alle niveaus van ervaring en interesse die een bewezen staat van dienst hebben.

Een categorie die sinds de populariteit ervan in de jaren zeventig blijvend in de belangstelling staat, is die van new age-producten en -diensten. De term New Age omvat alternatieve benaderingen van de traditionele westerse cultuur, spiritualiteit, mystiek, holisme en milieubewustzijn. Als jij je verbonden voelt met die filosofie en het doel, zijn hier 8 New age bussiness ideeën om over te leren.

New Age Business idee: gezond fastfood

Vergis je niet: fastfood bloeit vandaag net zo goed als ooit. Maar tegenwoordig zoeken mensen gezonde alternatieven voor de vette maaltijden die een groot deel van fastfoodproducten uitmaken. Tacotrucks, hamburgertentjes en ijskraampjes doen het gewoon niet meer. Restaurants die acaikommen, quinoa-boerenkoolsalades en volkoren wraps aanbieden, zijn binnen.

Een geweldige kleine niche is de gezonde fastfoodtruck. Neem bijvoorbeeld Green Pirate en Nectar. Beide vrachtwagens bieden elke dag verse sappen en smoothies aan op een andere locatie. Native Bowl en Hola Arepa mixen creatieve kommen en salades vol verse, lokale ingrediënten. Als mobiel fastfood niet echt jouw ding is, maak je dan geen zorgen - restaurants zoals Green Tomato en Zoe's Kitchen doen het net zo goed.

New age business idee: Yoga studio

De populariteit van yoga groeit naarmate meer en meer mensen naar veranderingen in levensstijl kijken om aanhoudende gewichts- en pijnproblemen in hun leven op te lossen. De Yoga in America Study 2016, uitgevoerd door Yoga Journal en Yoga Alliance, onthulde dat 36 miljoen Amerikanen zich bezighouden met de beoefening, een grote toename ten opzichte van 20,4 miljoen in 2012.

Hoe begin je een eigen yoga studio?
Ben je van plan om je eigen yoga studio te openen? Dan wil je natuurlijk weten waar je precies rekening mee moet houden. Allereerst is het natuurlijk fantastisch dat jij van je passie je werk hebt gemaakt, en dat je daar nu nog verder in wilt groeien om deze passie over te brengen op anderen.

Er zijn veel manieren om betrokken te raken bij yoga: instructeur worden, kleding en accessoires verkopen en je eigen studio openen. Er zijn ook verschillende yogafranchises om te verkennen, zoals Bikram en YogaFit Studios.

New Age business idee: Tiny houses

Soms is een herenhuis van 10.000 vierkante meter geen droomhuis. Veel studenten en afgestudeerden zoeken in plaats daarvan kleine huizen op wielen. Waarom? Ze bieden je de mogelijkheid om door het land reizen zonder te betalen voor dure hotelkamers. Zelfs met alle voorzieningen kosten ze veel minder dan een huis van normale grootte - de kleine huisjes van Tumbleweed beginnen bij ongeveer €8.500. Ze zijn schattiger en praktischer dan campers, en ze kunnen (bijna) volledig worden aangepast. Sommige hebben zelfs kleine bijpassende veranda's.

Ze vormen een hele beweging en is het is dus een geweldig zakelijk idee. Hoewel een paar bedrijven ze al aanbieden, profiteren die bedrijven niet van het volledige scala aan mogelijkheden. Er zijn maar weinig tiny houses die stijlvol zijn ingericht, en nog minder zijn geoptimaliseerd voor huisdieren. Onderhoudsbedrijven hebben de neiging om ook de demografische gegevens van het kleine huis te negeren - dat is een ander zakelijk idee ;).

Yunha Kim

New age business idee: Wellness-app

De gezondheids- en wellnessruimte explodeert in alle richtingen, en een slimme programmeur (of iemand met een geweldig idee en kan een team samenstellen) kan veel succes boeken met een innovatieve app die mensen helpt te ontstressen. In een recente aflevering van Entrepreneur's podcast How Success Happens, besprak oprichtster Yunha Kim het proces van het maken van haar meditatie-app Simple Habit. Sinds de lancering van het stressverlichtings- en wellnessplatform in 2016 heeft het bedrijf meer dan 2,7 miljoen gebruikers gewonnen en de Google Play Award 2018 voor de beste wellness-app ontvangen. In november 2018 haalde Kim $ 10 miljoen op in Serie A-financiering.

New age business idee: ethisch zakelijk advies

Ethisch ondernemerschap en management is een belangrijk aandachtspunt voor deze generatie. Het gaat niet alleen om het beschermen van werknemers en verkopers tegen discriminatie op basis van ras, geslacht, seksualiteit en religie - bedrijfseigenaren en managers maken zich ook zorgen over ethische productverwerving, sociale verantwoordelijkheid en milieubewustzijn.

Of ze nu voor het eerst bedrijfseigenaren zijn of doorgewinterde managers die nieuwer zijn in ethisch zakendoen, er wachten honderden potentiële klanten op een ethische bedrijfsadviseur om hen te helpen. Misschien maken ze een enorme aanwervingsperiode door en willen ze een ethisch adviseur om sollicitanten te beschermen tegen discriminatie. Misschien werkt het bedrijf eraan om hun producten volledig biologisch afbreekbaar te maken voor een "groenere" doelgroep. Er zijn talloze gebieden waarin je zou kunnen werken, en het beste is dat je gemakkelijk een specialiteit kunt kiezen die jij het meest interessant en boeiend vindt.

New age business idee: virtual reality (en accessoires)

Virtual reality (VR) is een indrukwekkend facet van moderne technologie. Met een bril en de juiste computerhardware kun je jezelf onderdompelen in een verscheidenheid aan fascinerende werelden met VR.

Als je niet de meest computervriendelijke persoon bent die je kent, hoeft je je geen zorgen te maken: je hoeft geen programmeer-genie te zijn om een ​​VR-gecentreerd bedrijf te creëren. In feite hebben de meeste VR-gerelateerde zakelijke ideeën niets te maken met de technologie zelf. In plaats daarvan kunt jij jouw eigen website voor het updaten van de VR-industrie starten, waar je schrijft over nieuwe technologie, games, software en meer. Je kunt creatieve kartonnen headsets verkopen (zoals Google Cardboard, maar dan cooler).

Als je goed bent in de programmeerkant, kun je je eigen games en software maken. . . of je kunt deze ongelooflijke technologie gebruiken om het milieu te helpen. Stanford University professor Jeremy Bailenson, die het Virtual Human Interaction Lab (VHIL) runt, liet zijn team een ​​VR-game bouwen die oceaanverzuring verklaart en spelers aanmoedigt om actieve stappen te ondernemen om het probleem in het echte leven te helpen.

New age business idee: rauw voedsel voor huisdieren van hoge kwaliteit

Eigenaren van gezelschapsdieren worden steeds voorzichtiger met wat ze hun harige vrienden voeren. Het is tegenwoordig algemeen bekend dat goedkoop voedsel jouw huisdieren ziek kan maken of zelfs kan doden, granen zijn soms schadelijk voor de gezondheid van een huisdier en rauw voedsel voor huisdieren heeft, indien mogelijk, de voorkeur boven het droge spul in de supermarkt. Als je zelf huisdieren heeft, heb je misschien al eerder van deze zorgen gehoord.

Dit is een uitgelezen kans voor de moderne ondernemer. Zolang eigenaren van gezelschapsdieren voedsel van hoge kwaliteit kopen voor hun harige vrienden, heb je ruimte om een gloednieuw bedrijf op te zetten. Je kunt beginnen met het aanbieden van rauw voedsel voor huisdieren met specifieke allergieën. Misschien denk je erover om af te leveren - en neem je hondenklant mee voor een wandeling terwijl je daar bent! De mogelijkheden om uit te breiden zijn legio.

New age business idee: abonnementsboxen

Je ziet ze de hele tijd op Facebook, Instagram en Pinterest: abonnementsboxen. Nu kun je een maandelijkse doos krijgen met zo ongeveer alles: internationale snacks, hoogwaardige make-up, stickers en zelfs speciaalbier. Er is een abonnementsbox voor bijna elke hobby en persoonlijkheid ... maar niet helemaal. Een abonnementsbox-bedrijf is misschien wel de leuke bijkomstigheid (of fulltime optreden) waar je op hebt gewacht. Denk aan items zoals kaarsen, oliën en andere verbruiksartikelen die prominent aanwezig zijn in de New Age-levensstijl.

Een nog gemakkelijkere en minder kostenintensieve manier om in de abonnementsbox te komen? Probeer ze te "unboxen". Een bepaalde familie van drie, UnboxingRocks, heeft een zeer betrokken publiek op YouTube opgebouwd door hun favoriete abonnementsboxen op de camera te openen en vervolgens de inhoud met kijkers te bekijken. Als het bouwen en verzenden van abonnementsboxen niet helemaal jouw ding is, dan is het misschien wel om dozen online te delen.

Met deze 8 New Age business ideeën is het meer dan ooit mogelijk om het moderne bedrijf te creëren waar je van droomde. Hoe ga je je eigen creatieve draai geven aan deze ideeën? Laat het weten via de Founder Instagram.